Kortessem fuift

kortessem fuift foto banner

Om het op stap gaan in eigen gemeente te promoten, lanceert de jeugdraad van Kortessem het project “Kortessem Fuift” met bijbehorende fuifkaart. Met deze kaart krijg je korting op verschillende Kortessemse fuiven. Bovendien heb je met deze kaart recht op allerlei voordelen.

Hoe werkt het?

5euroEen fuifkaart kost vijf euro en is een jaar geldig. In ruil voor de scheurstrookjes op deze kaart krijg je twee euro korting op de toegangsprijs van de deelnemende fuiven. Je kan deze korting zowel op de voorverkoopprijs krijgen als aan de kassa.

beerMaar er is meer! Als trouwe bezoeker krijg je op elke fuif* een gratis pintje aangeboden!

 

 

gifticonWil je nog meer? Zeker!
Er wordt bij elke fuif door de organisatie een extra verassing aangeboden: bijvoorbeeld een gratis consumptie of een andere leuke verrassing. Kortom… je doet een goede zaak!

Welke fuiven doen mee?

De deelnemende fuiven zijn te herkennen aan het “Kortessem Fuift”-logo op de affiches. Het gaat om de volgende vijf fuiven:

 • Aspi-Licious,
 • I-Scream,
 • Nacht van de Hoegaarden,
 • Addicted en
 • Project A.

Als je minstens 2 van deze fuiven bezoekt, haal je dus voordeel uit de kaart**.

Waar en wanneer kan ik een kaart kopen?

Je kan de kaart vanaf 21 oktober op de volgende manieren kopen:

 1. Je vult het formulier in onderaan deze pagina.
 2. Je betaalt als volgt:
 • Je gaat langs bij de Uitdienst in Kortessem (Pieter Geert Buckinxstraat 5) en je betaalt 5 euro cash
 • Je schrijft 5 euro over op de rekening van de jeugdraad (BE74 7353 1819 1007 (KREDBEBB), op naam van Jeugdraad Kortessem) met vermelding van “fuifkaart <je voornaam> <je achternaam>”. Je krijgt dan tijdig je fuifkaart en alle nodige informatie.

Speciale regeling Nacht van de Hoegaarden:

Na Project A en Addicted beginnen we ons stilletjes aan klaar te maken voor de grootste fuif van Kortessem: Nacht van de Hoegaarden. Natuurlijk doen ook houders van een fuifkaart hier hun voordeel, maar er gelden wel enkele andere regels in vergelijking met de andere fuiven. We sommen ze hier even voor jullie op:

 • Je kan vóór 10 april een voorverkoopkaart bestellen aan 5 euro i.p.v. de normale prijs van 7 euro door een mailtje te sturen naar vincent_punie@hotmail.com.
 • Tegelijkertijd schrijf je 5 euro over op BE74 7353 1819 1007 (KREDBEBB), op naam van Jeugdraad Kortessem.
 • Vanaf woensdag 12 april kan je je voorverkoopkaart dan komen afhalen bij de dienst UiT in Kortessem (Pieter Geert Buckinxstraat 5). Je krijgt meteen ook een gratis bonnetje mee dat je kan gebruiken op de Nacht van de Hoegaarden.

LET OP! In tegenstelling tot de andere fuiven kan je met je Kortessem Fuift-kaart dus GEEN korting op de inkomprijs of gratis bonnetjes meer krijgen op de fuif zelf.

Tot op Nacht van de Hoegaarden!

Waar kan ik meer informatie vinden over de data van de fuiven, concrete acties,…?

Via www.jeugdkortesem.be of volg ons op Facebook (@jeugdkortessem) , klik hier op “vind ik leuk”.

Meer over de achtergrond van het project kan je lezen in dit persbericht.

* Het gratis pintje is te verkrijgen op de deelnemende fuiven georganiseerd in een gemeentelijke zaal.

** Deelnemende fuiven onder voorbehoud. Als er een fuif wegvalt, dan verbindt de jeugdraad zich ertoe om een passende compensatie te voorzien.

Bestel hier jouw fuifkaart